Design gietvloeren

Wat zijn design gietvloeren?

Design gietvloeren zijn gietvloeren die eruit springen wat betreft kwaliteit en kleurstelling. In de wereld van de gietvloeren worden design gietvloeren aangemerkt als 100% alifatische gietvloeren. Dit zijn met name polyurethaanproducten die geen vervuiling toestaan en niet verkleuren onder UV-straling. Het resultaat is een zeer onslijtbaar en makkelijk te reinigen gietvloer die over een periode van ruim 20 jaar zijn intrinsieke kwaliteit behoud. Wat betreft de aanleg van dit type design gietvloeren is er geen substantiële andere methode, behalve dan dat ook de topcoating van een exclusieve kwaliteit is en er vaak meerdere coatings worden aangebracht. Design gietvloeren krijgt u dan ook niet zomaar bij elke reguliere bouwmarkt, u heeft een specialist nodig die de beste producten voor uw specifieke situatie weet te selecteren.

Soorten design gietvloeren

Binnen design gietvloeren kunt u kiezen uit wel 3000 kleuren en kleurcombinaties en honderden soorten coatings. Dit maakt het voor de particulier niet altijd even makkelijk om door het woud van alternatieven de juiste keuze te maken. Bedenkt u daarbij dat de ondergronden ook nog eens verschillen, dan is het dus logisch om op zoek te gaan naar de professional en de keuze en de applicatie dit niet over te laten aan de reguliere aannemer. Voor meer informatie over design gietvloeren kunt u bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij één van deze professionele gietvloerapplicatiebedrijven.

Creatief op zoek naar de ideale design gietvloer op maat

Zowel voor de particulier als de ondernemer kan een speciaal vormgegeven gietvloer de ruimte extra speciaal maken. Denk hierbij aan verschillende metallic topcoatings die licht op een speciale manier reflecteren en het interieur een unieke sfeer geven. U kunt ook een design gietvloer in combinatie met een transparante coating laten aanbrengen. Dit in combinatie met logo’s en prints die onder deze coating kunnen worden opgenomen, maakt deze afwerking bijzonder geschikt voor winkels en showrooms of een exclusieve badkamer. Maar er zijn nog veel meer interieurwensen met design gietvloeren te vervullen. Een grindvloer bijvoorbeeld, waarin speciale kwartsen en grinddeeltjes zijn opgenomen die een vloer extra robuust en onslijtbaar maken. En voor de echte liefhebber kan een Pandomo design vloer ook een uitstekend alternatief zijn. Pandomo is een cementgebonden gietvloer die uiteindelijk lijkt op een volledige egale vloer van natuursteen. Deze gietvloer bestaat uit meerdere gepolijste lagen met een oil-wax laag voor bescherming. U kunt de Pandomo gietvloer ook uitstekend combineren met Pandomo wandproducten die zeer waterafstotend zijn. Zo krijgt u een interieur met dezelfde ‘look & feel’.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.